Conditii de Utilizare Site (doar informativ)

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A UTILIZA SAU OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, PRODUSE SAU SERVICII PRIN ACEST SITE.

*Valabil daca rezervarea a fost initiata prin intermediul site-ului Kerengo, portalul turistic www.kerengo.ro,

Oferim accesul la serviciile Kerengo.ro si utilizarea site-ului www.kerengo.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea sau obtinerea oricarui continut, date, materiale, informatii, produse sau servicii prin www.kerengo.ro, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni.
In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa parasiti imediat acest site.
Toate informatiile (poze, descrieri, prezentatii, materiale promotionale, logouri, motouri, documente, materiale media, solutii tehnice, precum si toate informatiile legate de acesta apartin si constituie proprietaea personala al administratorului acestui site. Toate materialele si informatiile enumerate mai inainte pot fi folosite numai si numai cu acordul prealabil scris al adminstratorului www.kerengo.ro numit in continuare prestator.

 

Termenii de utilizare a serviciilor Kerengo.ro:
Pentru o buna functionare a serviciului asigurat de www.kerengo.ro, toti membrii si partenerii site-ului (companii hoteliere, proprietari de pensiuni, terenuri, clienti, utilizatori, etc.) trebuie sa accepte termenii si conditiile de functionare ale acestui serviciu conform conditiilor enumerate mai jos:

Pentru proprietari (beneficiar):
• Completand formularul de inscriere sunteti de acord ca toate informatiile trimise (text, poze, informatii, etc,) sa fie afisate pe www.kerengo.ro
• Toate ofertele depuse in site terebuie sa contina informatii precise. Orice modificare a ofertelor afisate pe site trebuie operate in cel mai scurt timp, astfel incat posibilii clienti sa nu faca o rezervare la o oferta, sau la un serviciu fara valabilitate.
• Orice reclamatie din partea vreunui utilizator al site-ului din orice cauza (referitor la o oferta sau la drepturile de autor-asupra informatiilor trimise de catre o unitate de cazare partenera si postate pe siteul www.kerengo.ro, sau aspra serviciilor, etc.) va fi adresata direct unitatii de cazare ofertante - beneficiarului - si orice posibil litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti (utilizator-beneficiar), exceptand in totalitate prestatorul.

Pentru utilizatorii serviciilor Kerengo.ro:
Site-ul www.kerengo.ro actioneaza ca intermediar intre persoanele fizice sau juridice
care pun la dispozitia utilizatorilor si clientilor oferte turistice.
• Detinatorul site-ului nu este responsabil pentru continutul informatiilor din cadrul ofertelor introduse de catre beneficiarii - unitatile de cazare, deoarece responsabilitatea pentru informatiile continute in oferte revin exclusiv firmei ofertante. Administratorul site-ului doar pune la dispozitia beneficiarului un spatiu de reclama.
Firmele turistice ofertante (beneficiarii) sunt singurii raspunzatori de informatiile afisate in pagina proprie: de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism, in cazul drepturilor de autor ale unei terte persoane, publicitate falsa, etc.;
• Toate informatiile continute in serviciul Kerengo.ro sunt proprietatea siteului www.kerengo.ro si al clientilor acestuia. Orice folosire a informatiilor continute de site fara acordul prealabil scris al prestatorului si al clientului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor.

 

Responsabilitatea Prestatorului
Deoarece identificarea utilizatorilor de internet nu este intotdeauna posibila, prestatorul nu are obligatia legala de a verifica informatiile salvate/furnizate pe site-ul www.kerengo.ro de catre beneficiari - firmele ofertante - si nu poate fi trasa la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii.
Prestatorul are menirea de a face totul, ca toate informatiile afisate pe site sa fie legale, corecte, valabile, accesibile permanent accesibile si la zi.
Prestatorul are dreptul de a-şi modifica condiţiile, dar înainte în toate cazurile trebuie să atragă din timp atenţia Beneficiarului.
Puteti deveni utilizatorul site-ului numai daca luati cunostinta de cele enumerate mai sus, si daca sunteti de acord cu faptul ca utilizarea serviciilor site-ului www.kerengo.ro il faceti pe propria raspundere.